Waarom doen we wat we doen?

Luxemburg is bij u wellicht bekend als een klein en rijk land. Niet iets waar direct evangelisatiewerk nodig lijkt. Toch is het zo dat in Luxemburg ruim 90% van de inwoners niet actief een religie belijdt. Daarnaast is het ook een land waar elk jaar duizenden Nederlanders op vakantie gaan. De een is christelijk, de ander niet (meer). De GWT wil er voor iedereen zijn.

Recreatieactiviteiten

De vakantie is een tijd van rust en bezinning. De GWT wil hier graag een bijdrage aan leveren. Dit doen we door aan de ene kant ontspannende activiteiten te organiseren en aan de andere kant momenten te organiseren waar vanuit de bijbel vorm wordt gegeven aan een stukje bezinning.

jongeren

De GWT wil ook jongeren de kans geven te groeien. Te groeien als mens door het werken in een team met alles wat daarbij komt kijken. Maar ook te groeien in hun geloof door de activiteiten zoals dagopeningen, avondsluitingen en gesprekken met campinggasten.

interkerkelijk

De GWT is een interkerkelijke organisatie. Dit doen we bewust. We willen graag over kerkmuren heenkijken en leren van elkaar. Elk jaar horen we weer: “wat fijn dat dit zo kan! Alle die verschillende christenen onder één dak!”