#GWT22:

Team 1: 20 juli 2022 – 4 augustus 2022

Team 2: 3 augustus 2022 – 16 augustus 2022

Voorbereidingsweekend: 13 – 15 mei 2022

De GWT is op zoek naar jou!

GWT staat voor Grote Witte Tent. We zijn al meer dan 55 jaar kerk- en recreatiewerk aan het organiseren in Luxemburg. Elk jaar zijn in dit mooie land duizenden Nederlanders en Vlamingen op vakantie. Voor hen organiseer jij samen met je team kerkdiensten, kinder- en tienerclubs, droppings, kampvuur, sporttoernooien en nog veel meer!

Iets voor jou?

Wij zoeken enthousiaste jongeren tussen de 18 en de 28. Ben jij een echte, gezellige teamplayer? Een aanpakker die graag lekker bezig is met het organiseren van activiteiten en het vermaken van gasten in zijn vakantie? Je hoeft geen superchristen of dropping-koning te zijn, iedereen en ieders talent is welkom bij de Grote Witte Tent. Zolang je maar niet gesteld bent op uitslapen… 😀

Waarom?

GWT teamleden zijn enthousiaste lui die zich graag verder willen ontwikkelen. Je bent niet bang voor veel verschillende activiteiten op 1 dag en je kan snel schakelen van een kleuter naar volwassenen. Je staat er nooit alleen voor, je doet alles samen met je team en helpt elkaar waar nodig. Je zoekt naar manieren om je geloof handen en voeten te geven. En daarom investeer je in goede contacten met je gasten.

Van ons krijg je:

– Een onvergetelijke ervaring van 2 weken teamwork in Dillingen – Luxemburg

– De mogelijkheid om studiepunten te behalen voor sommige opleidingen (vraag dit ff na bij je opleiding!)

– Een plek waarin je mensen uit diverse kerkstromingen ontmoet

– Een voorbereidingsweekend waarin je jouw team leert kennen, het programma voorbereidt en getraind wordt voor het werk.

Oud teamleden

hoe hebben zij de GWT ervaren?

Jan van Houwelingen

teamlid 2015-2020

“Bij de GWT heb ik heel veel lol gehad, maar ik ben er ook echt gegroeid. Toen ik voor het eerst meeging was ik nog vrij verlegen en hield ik mij op de achtergrond. Bij de GWT is dat echt veranderd en ben ik zelfverzekerder geworden”.

Jenne Minnema

teamlid 2004-2009

“De GWT heeft een speciaal plekje veroverd in mijn hart omdat het een plek is waar je de ruimte krijgt nieuwe dingen te leren, zowel over jezelf en anderen, maar ook hoe je praktische zaken aanpakt en omgaat met teleurstellingen. Dus echt van harte aanbevolen!”

Heb je vragen?

Leuk! 

Facebook

Check hier onze facebookpagina voor een impressie van vorig jaar!


instagram

Als je liever instagram checkt, kan dat natuurlijk ook. Welkom!


Vragen?

App of bel gerust even met Daniëlle, zij is onze teamledenwerver. Haar telefoonnummer is:  06-10619905

mailen

Mailen kan natuurlijk ook: Daniëlle leest en beantwoordt dit mailadres: teamleden@grotewittetent.nl