Wilt u meedoen?

Dankuwel!

Dit kan op verschillende manieren:

Gebed

Bidt u mee voor komende zomer? Voor alle voorbereidingen, de activiteiten in Dillingen en voor de teamleden? Wij geloven dat gebed de motor is van ons werk!


Materiaal voor uw kerkblad, nieuwsbrief of website

Op deze plek vindt u een aantal kant-en-klare advertenties en banners die u kunt gebruiken in uw kerkblad. De banner en advertentie kunt u ook op uw website plaatsen, met een link naar onze website www.grotewittetent.nl. We hopen dat we door deze publiciteit weer snel enthousiaste teams kunnen samenstellen. Heeft u ruimte over op uw zondagsbrief? Dan vinden wij het fantastisch wanneer u een stukje reclame maakt voor dit mooie werk. Hoe leuk zou het zijn wanneer de jongeren uit uw gemeente meedoen en oefenen met missionair zijn?

We hebben een flyer op A5 formaat waarin we uitleggen wat we doen en waarin we aan jongeren vragen om teamlid te worden. Werk voor even, vrienden voor het leven! Wat gunnen we de jongeren deze fantastische ervaring. Download de flyer hier, print hem en leg deze op jullie infotafel of hang hem op het prikbord. En als er ruimte is in het kerkblad, druk de flyer gerust mee!

Ons jubileumlogo als transparant .png bestand

Ons jubileumlogo als .jpg bestand

Banner Werk voor even, vrienden voor het leven! Plaats deze gerust in jullie nieuwsbrieven, op de website. Graag zelfs! Graag zien we dat wanneer de banner wordt geplaatst deze een link krijgt naar https://www.grotewittetent.nl/teamleden

Advertentie staand Teamleden gezocht

Voor kerken: een powerpointdia met oproep voor teamleden

Advertentie liggend (volgt)

Banner liggend (volgt)

Hier vindt u langere en korte teksten als oproep voor teamleden 2024 (volgt)

QR code om bij de tekst te plaatsen met een directe link naar onze teamledenpagina.

Hier staat  ons logo om bij de tekst te plaatsen. Maar voor 2024 kan ook het jubileumlogo worden gebruikt. Dat staat hierboven.ANBI

De GWT heeft een ANBI status. Klik hier voor onze ANBI gegevens.

U kunt uw giften aan de GWT aftrekken van de belasting.

Meer info over de ANBI kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Wilt u uw gift zonder drempel kunnen aftrekken van de belasting? Dan kunt u een schenkingsovereenkomst invullen, wij gebruiken hiervoor het formulier van de Belastingdienst.

De jaarrekening van 2022 vindt u hier.

Heeft u vragen? Klik hier voor meer info over onze ANBI of mail naar Dirja Minnema: penningmeester@grotewittetent.nlPraktische zaken

Om de kosten zo laag mogelijk te houden is de GWT altijd op zoek naar bruikbare materialen. We willen graag versleten materialen vervangen. Heeft u iets waarvan u denkt dat wij er blij mee zijn, neem dan contact op met Lianne: teamleden@grotewittetent.nl of tel: 0252- 68 51 83

Praktische hulp

Elk jaar zoeken we mensen die mee willen helpen met het opbouwen en afbreken van het GWT terrein. Heeft u een paar dagen beschikbaar en vindt u dit leuk werk? Neem dan contact op met Lianne: teamleden@grotewittetent.nl of tel: 0252- 68 51 83

Financiële hulp

Vanzelfsprekend kosten de werkzaamheden van de GWT geld. Wij kunnen uw steun goed gebruiken! Wordt u onderdeel van onze missie? U kunt een bijdrage geven op de volgende manieren: Online U kunt uw gift online overmaken via Givt, Geef.nl en PayPal.

Geef.nl: Doneer nu

Doneer met Givt!

Vanaf 1 januari 2018 kan je via je smartphone doneren aan de GWT!


Hoe werkt het?

Download de Givt-app. Dit kan via de App Store, Google Play of via deze link.

Selecteer een bedrag. Dit is al mogelijk vanaf 50 cent.

Scan de QR-code. Heel makkelijk dus. Deze app kun je bij steeds meer kerken en goede doelen gebruiken en komende zomer ook bij ons in de tent! Meer info over Givt kun je hier vinden.Machtiging

Doneren kan via de machtigingskaart die u binnenkort hier kunt downloaden. U bent vrij in de keuze van het bedrag. Vanaf € 12,- krijgt u onze infobul thuisgestuurd. U kunt de kaart afdrukken, invullen en opsturen naar Stichting Grote Witte Tent, Saterslostraat 83, 7557 WE in Hengelo (Ov.)

Overmaken

U kunt de GWT ook steunen door zelf een gift over te maken op banknummer: NL06 INGB 0000 0707 22

Let op: Als u onze GWTimes wilt ontvangen, zorgt u er dan voor dat uw adres bij ons bekend is? U kunt dit vermelden bij uw gift omschrijving. Of mail naar penningmeester@grotewittetent.nl.

Collecte U kunt bij uw kerk informeren of er een collecte voor de GWT mogelijk is. Klik hier om een powerpoint dia te downladen die u hiervoor kunt gebruiken. Wilt u meer informatie? Mail naar penningmeester@grotewittetent.nl.

Bedrijfssponsoring

Heeft u een bedrijf en draagt u de GWT een warm hart toe? Word dan sponsor! Uw banner staat het hele jaar op onze website en u bent zichtbaar op onze sponsorposter in de grote tent. Daarnaast is het mogelijk om te adverteren in de GWTimes. Meer informatie: penningmeester@grotewittetent.nl.

Bedankt!